Blooming Tea Flower als relatiegeschenk

Het kiezen van het juiste relatiegeschenk voor je bedrijf kan een uitdaging zijn. Het doel is om een cadeau te vinden dat jouw zakenrelatie waardeert en tegelijkertijd past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Het theepot pakket van Blooming Tea Flower kan een goede optie zijn!

Vraag relatiegeschenken aan

Ons theepot pakket als relatiegeschenk

Ons theepot pakket nodigt uit om samen thee te drinken, wat uiteraard bevorderlijk is voor de zakelijke relatie. Met die reden raden wij aan om voor ons theepot pakket te kiezen.

Daarnaast hebben theebloemen een verassend effect en is het nog niet zo bekend. Ook het is een neutraal product, waardoor dit geschenk niet snel verkeerd geïnterpreteerd kan worden.

Je kunt kiezen uit 2 type relatiegeschenken:

Het wordt afgeraden om enkel Blooming Tea Flowers cadeau te doen, gezien het noodzakelijk is deze in speciaal servies te schenken. Theebloemen zijn niet zichtbaar in een keramische theepot en zonder zeef kunnen er theeblaadjes in de thee terechtkomen. Het is echter niet gegarandeerd dat iedereen in het bezit is van een glazen theepot of het juiste theeglas.

Naast de relatie geschenken bieden wij:

  • Inpakken als cadeau
  • Kaartje bij het relatiegeschenk
  • Handgeschreven tekst op het kaartje

Afhankelijk van het budget kun je deze opties erbij nemen.

Aanvraagformulier relatiegeschenken

Als je interesse hebt in onze Blooming Tea Flower relatiegeschenken, kun je ons aanvraagformulier invullen en ons laten weten hoeveel pakketten je nodig hebt en welke opties je er graag bij wilt toevoegen. Wij reageren binnen 1-2 werkdagen.

Aan wie kun je het relatiegeschenk geven?

Welk budget moet ik hebben voor een Blooming Tea Flower relatiegeschenk?

Vanaf welke hoeveelheid kan ik relatiegeschenken bestellen?