Wij verzender met verschillende verzenders, afhankelijk van jouw keuze en bestelling. Dit betekent dat wij de verzending niet zelf doen en uitbesteden aan de door jou gekozen verzender. Hierdoor moeten wij en jij rekening houden met de verzendtijd die de gekozen verzender aanhoudt. Wij hebben hierdoor alleen invloed op hoe snel wij jouw bestelling bij de verzender afleveren. Dat is elke werkdag, maandag tot en met vrijdag, dagelijks eenmaal.

Wanneer is de verzending gratis?

Bij besteding van €30,- kun je jouw bestelling gratis laten versturen naar een Mondial Relay pick-up point. Wij kiezen de pick-up point met de ruimste openingstijden en die het dichts bij jouw huis is. Let op, check voordat je deze verzender kiest of je een pick-up point in de buurt hebt (geen lockers). Je moet namelijk zelf je pakketje ophalen. Wanneer je deze niet binnen de aangegeven tijd ophaalt, rekenen wij kosten. 

Bij besteding van €60,- kun je kiezen voor gratis thuisbezorging door DPD.

Waarom versturen jullie niet elke dag?

De meeste verzenders verzenden niet in het weekend. Hierdoor komen de bestellingen die in het weekend verzonden worden op dezelfde dag aan als bestellingen die doordeweeks (in dit geval maandag) worden verzonden.

Met welke verzenders sturen jullie de bestellingen?

DPD thuisbezorging - €6,50

DPD verzendt jouw pakket verzekerd aan huis. Lees hier de verzendvoorwaarden van DPD thuisbezorging.

Pick-up Point DHL - €5,56

Wij kiezen de DHL pick-up point die het meest dichtbij jou in de buurt is met de ruimste openingstijden. Lees hier de verzendvoorwaarden van DHL pick-up Point.

Pick-up Point Mondial Relay - €3,65

Wij kiezen de Mondial Relay pick-up point die het meest dichtbij jou in de buurt is met de ruimste openingstijden. Lees hier de verzendvoorwaarden van Mondial Relay pick-up Point.

PostNL avond thuisbezorging - €8,45

Wil je graag dat jouw bestelling in de avond bezorgd wordt? Dat kan met PostNL avond thuisbezorging. Lees hier de voorwaarden van deze verzendmethode.

Wanneer kan ik retourneren?

Neem altijd even contact op met ons via info@bloomingteaflower.com om het voorval te bespreken. In de meeste gevallen kun je jouw bestellingen retourneren, op enkele uitzonderingen na (door toedoen van de besteller, bijvoorbeeld niet goed lezen van de voorwaarden).

Leer hier meer over verzenden en retourneren.